Για να αποκτήσετε ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον για εσάς, τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας, είναι απαραίτητο να προβείτε σε έναν οικολογικό βιολογικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου με τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία καθαρισμού.

Ξενοδοχεία

Για να διασφαλίσετε μια ποιοτική φιλοξενία για τους πελάτες σας, καθαριότητα και η προστασία των χώρων διαμονής που επιλέγει ο κάθε φιλοξενούμενος είναι και αυτά που θα κριθούν και θα αξιολογηθούν από αυτόν. Αναλαμβάνουμε να διατηρήσουμε καθαρά από λεκέδες και αλλεργιογόνα βακτήρια τα στρώματα, τα μαξιλάρια και τις μοκέτες σας καθώς επίσης και τους χώρους και τις αίθουσες του ξενοδοχείου σας εξασφαλίζοντας εγγυημένο αποτέλεσμα στη συντήρηση και την υγιεινή που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα την υγεία.

Γραφεία

Είναι σημαντικό τόσο για εσάς όσο και για το σύνολο της επιχείρησής σας να απολαμβάνετε ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον το οποίο αποτελεί την βιτρίνα προς τους υποψήφιους πελάτες σας. Ένα επιφανειακό καθάρισμα όμως δεν μπορεί να σας δώσει τη λύση, καθώς εκτός από ατμοσφαιρικούς ρύπους, ο εργασιακός χώρος δέχεται και ρύπους από τρόφιμα, καφέδες αλλά και δαχτυλικά αποτυπώματα. Είμαστε άρτια εξοπλισμένοι για να αναλάβουμε να σας απαλλάξουμε από μυρωδιές, αλλά και λεκέδες σε μοκέτες και έπιπλα γραφείου με ειδικά προϊόντα νανοτεχνολογίας.

Χώροι μαζικής εστίασης και αναψυχής

Μέρη όπως εστιατόρια, καφετέριες αλλά και παιδότοποι απαρτίζονται από μεγάλο αριθμό ενήλικων και παιδιών. Για το λόγο αυτό, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η υγιεινή και η συνολική άριστη κατάσταση του περιβάλλοντος. Παρέχουμε υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε δάπεδο και έπιπλα με πιστοποιημένα και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα για ακίνδυνη επαφή ενήλικων και ανήλικων. Επίσης, στους χώρους εστίασης, αναλαμβάνουμε βαθύ καθαρισμό των χώρων παρασκευής που αφαιρούν λάδια και υπολείμματα τροφών με ειδικό εξοπλισμό, καθαρισμό – απολύμανση και γυάλισμα της κουζίνας – λάντζας.

Recommended Posts